Міська організація ФСТ "Спартак" визначає кращих

Як інформує міська  організація фізкультурно-спортивного товариства "Спартак", продовжуються змагання з видів спорту  серед збірних команд  підприємств, організацій, установ та КФК міста Херсон, мешканців та працівників міста на призи міської організації ФСТ “Спартак”, які розпочалися на початку лютого. Змагання проводяться з волейболу, шахів, шашок, настільного тенісу, гирьового спорту, армрестлінгу, дартсу та проходять за підтримки управління молоді та спорту Херсонської міської ради.

Волейбол. У перших числах березня  проведено заключні ігри змагань з волейболу (спортивний зал ЗОШ № 55, вул. Лавреньова 9 б), в яких було визначено призерів та переможців змагань з цього виду спорту. Незважаючи на різний рівень готовності команд, ігри проходили в запеклій, безкомпромісній боротьбі, де заздалегідь не було ні фаворитів, ні лідерів, а партії тримали вболівальників у напруженні до останньої подачі та переможного очка. Показавши досить непогану гру, жагу до перемоги, команди розподілили підсумкові відповідно здобутих перемог та поразок: 11 місце зайняли представники Херсонського відділення НБУ; 10 місце – Херсонське училище культури; 9 місце – облтелерадіокомпанія "СКІФІЯ"; 8 місце – Херсонське морехідне училище рибної промисловості; 7 місце – Головне управління Пенсійного Фонду в Херсонській області; з шостого по перше місця відстань між командами становила всього на всього одне очко: 6 місце – Херсонський базовий медичний коледж; 5 місце – команда "Автомакс"; 4 місце – Херсонська міська лікарня ім. Тропіних; завдяки кращим здобуткам у особистій зустрічі команда Херсонської філії ПАТ Укртелеком виявилася вище в турнірній таблиці команди Тропіних і зайняла ІІІ місце; команда ПП Данілов посіла ІІ місце, а переможцями змагань стала збірна команда "Локомотив". Команди-призери та переможець змагань були нагородженні медалями і дипломами міської організації. Слід відзначити що в змаганнях брали участь не тільки збірні команди організацій, а й команди, які складалися з мешканців  міста ("Автомакс", "Локомотив").
У змаганнях за Перехідний Кубок з волейболу міської організації до відомих команд додалися ще й команди мешканців міських мікрорайонів ХБК та Шуменського.  Першим переможцем Кубку з волейболу міської організації ФСТ “Спартак” стала збірна команда ПАТ "Укртелеком", яка почергово здолала такі колективи, як "Мікс" (ХБК), "Шумен", а в фіналі - "Автомакс".

Відбулися перші етапи змагань з гирьового спорту та армрестлінгу, дартсу, які проходили в спортивному залі обласної організації ФСТ “Спартак”. У змаганнях з гирьового спорту кращіі результати показали Соловйов Микола (Херсонський політехнічний коледж), Русолов Дмитро (ХБМК), Мороз Олексій (ХБМК), Сілівестров Родіон. Учасники змагань на першому етапі змагались у ривку.

Армрестлінг. У змаганнях з армрестлінгу відміні результати показали представники Укртелекому (Шевченко С.) та ХБМК (Панченко М. та Мороз О.). Наступний етап заплановано на третю декаду березня, коли визначатиметься переможець в поштовху та ривку, абсолютний переможець в армрестлінгу.20130223 122102

Дартс. У змаганнях з дартсу на першому етапі не було рівних представникам Херсонського базового медичного коледжу: Жежеруха Антон лідер змагань серед чоловіків, а Михайленко Тетяна серед жінок. Змагання буде продовжено після 16 березня.

Настільний теніс. В залі для настільного тенісу обласного центру «Інваспорт» продовжуються змагання з настільного тенісу. Змагання проводяться в особистому заліку окремо серед чоловіків та жінок. Як завжди серед лідерів представники ХБМК, Укртелекому, НБУ. Достойну конкуренцію їм складають представники ХУК, Політехколеджу, ХМУРП, Тропіних, Пенсійного фонду. Кращі серед жінок Олена Тамаєва (ХБМК), Зінніна Людмила (Пенсійний фонд). Серед чоловіків представник Укртелекому Мазур Віталій, Лук’яненко Семен (НБУ).

Шахи і шашки. В залі шахово-шашкового клубу продовжуються змагання з шахів та шашок. Судді змагань запропонували учасникам цікаву турнірну схему завдяки якій за підсумками  декількох етапів буде визначено призерів та переможців в даних змаганнях. Змагання особисті проводяться окремо серед чоловіків та жінок.
Переможці та призери будуть визначені наприкінці березня.


Фото:

Нашi партнери