Нова Каховка. Спортивні новини тижня

Футбол. 9 березня 2013 року в м. Нова Каховка на стадіоні «Енергія» на футбольних полях «Тирсове» та «Вогник» відбулися матчі відкритої зимової першості міста з футболу, присвяченої 61-й річниці заснування міста Нова Каховка (Вища ліга).
Результати матчів Вищої ліги - 9 березня:
«Акант» (Мала Каховка) 0:3 «Ротор» (Нова Каховка);
«Таврія» (Нова Каховка) 3:2 «Князя Трубецького» (Козацьке);
«Колос» (Чорнянка) 10:2 «Дніпро» (Львово);
«Локомотив» (Таврійськ) 7:1 «Енергія-2» (Нова Каховка).
Команди у Вищій лізі розмістилися таким чином:
1. «Колос» (Чорнянка);
2. «Таврія» (Нова Каховка);
3. «Локомотив» (Таврійськ);
4. «Ротор» (Нова Каховка);
5. «Князя Трубецького» (Козацьке);
6. «Енергія-2» (Нова Каховка);
7. «Акант» (Мала Каховка);
8. «Дніпро» (Львово).

Футзал. 10 березня 2013 року в м. Нова Каховка в спортивному залі «Будівельник» пройшла першість міста з футзалу серед ветеранів, присвячена 61-й річниці заснування міста Нова Каховка. Перше місце посіла команда «Енергія», друге місце - команда «Локомотив», третє місце - команда «Статор».
Перед початком змагань організатори та учасники турніру привітали тренера-викладача ДЮСШ відділу освіти Сергія Корольського з днем народження, побажали міцного здоров’я та натхнення у нелегкій тренерській роботі.

Вільна боротьба. 9-10 березня 2013 року в м. Херсоні проведено відкритий чемпіонат міста Херсона з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 1999-2000 років народження. Спортсмени м. Нова Каховка посіли такі призові місця: Сомразов Олександр - ІІ місце у ваговій категорії 66 кг, Самсонюк Анастасія - ІІІ місце у ваговій категорії 44 кг.

Інваспорт. Спартакіада «Повір у себе». 2-5 березня 2013 року в м. Запоріжжя відбулася Всеукраїнська спартакіада «Повір у себе» з легкої атлетики серед дітей з обмеженими можливостями (164 учасники).  Результати новокаховчан: Сипченко Катерина зайняла друге місце у метанні м’яча серед дівчат, Хоменко Ілля - четверте місце у стрибках у довжину (тренер Валерія Бобкова); Суптеля Максим - друге місце у стрибках у довжину, Коцало Вікторія - четверте місце у стрибках у довжину (тренер Ігор Величко). Новокаховчани вийшли у фінальну частину змагань, які відбудуться влітку в МДЦ «Артек».

Шашки. 5 березня 2013 року в Новокаховській гімназії проведена першість міста з шашок, на призи відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту (змагались 43 учні 5-7 класів). Серед юнаків перше місце посів Нікітін Владислав, друге місце - Москаленко Владислав, третє місце - Черняк Дмитро. Серед дівчат перше місце посіла Охріменко Анастасія, друге місце - Густілова Тамара, третє місце - Тітова Адель.

http://novakahovka.com.ua/index.php?t=6&id=1248&lng=ua.


Фото:

Нашi партнери