Вітаємо з днем народження!

Сьогодні, 15 березня свій день народження відзначає  директор Всеукраїнського центру фізичного здоров"я населення "Спорт для всіх" Петро Михайлович Мартин, доцент, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, автор понад 20 наукових та навчально-методичних праць, висококваліфікований спеціаліст і  організатор,  який докладає багато зусиль для розвитку української спортивної галузі, у тому числі  через  центри фізичного здоров"я населення  "Спорт для всіх", з метою створення умов для реалізації права громадян на зайняття фізичною культурою і спортом, підвищення рівня фізкультурно-оздоровчої роботи серед населення. Адже повноцінне фізичне і духовне здоров"я кожної людини - основа майбутнього української нації.

Від широго серця бажаємо шановному Петру Михайловичу міцного здоров"я, бадьорості духу, подальших вагомих здобутків, добробуту та благополуччя, щирих друзів та вірних колег по роботі!
Нехай житття і надалі буде сповнене яскравого змісту, в усіх начинаннях супроводжує успіх, в родині панує тепло і затишок!


Фото:

Нашi партнери