Обновлення на стадіоні «Кристал»

Останнім часом міські влада усе більше уваги приділяють інфраструктурі стадіону «Кристал», повідомляє прес-служба футбольного клубу "Кристал".

Зокрема,  ведеться робота із приведення стадіону в порядок. На даний  момент проводиться  ремонт матеріально-спортивної бази, практично закінчене внутрішне оздоблення другого поверху. Також, за словами начальника Херсонського  міського управління  молоді та  спорту Юрія Кліментенка проводиться  ремонт спортивного залу, в якому тренуються вихованці СДЮШОР «Кристал» Херсон.

Вже  замінено  встаткування теплового постачання, разом із заміною батарей опалення проводиться заміна старих дерев'яних вікон на нові металопластикові  конструкції, що дозволить дітям займатися в сприятливих умовах.

Керівництво стадіону приносить вибачення батькам вихованців дітей СДЮСШОР у зв'язку з порушенням нормального тренувального процесу, пов'язаного з ремонтними роботами, а керівництво ФК "Кристал" зацікавлено в тому, щоб херсонські діти займалися футболом у СДЮШОР "Кристал" і  згодом  поповнювали  ряди  складу  "Кристала", а не їхали грати в інші міста.

Найближчим часом будуть проведені роботи з обладнання  автономного поливу футбольного поля.  Футбольні ворота демонтовані  зі своїх місць, для забезпечення підготовки футбольного поля до весняної частини чемпіонату.  На сьогодні   на полі  проводиться  аерація футбольного газону,  видаляється  засохла трава.

На центральній трибуні планується  встановити  ще 500 індивідуальних пластикових сидінь.  Маленьке інформаційне табло зараз теж немає на своєму місці -  планується його монтаж на інше місце.

http://fckristal.at.ua/news/obnovlenija_na_stadione_kristall/2013-03-15-800


Фото:

Нашi партнери