Районний турнір з міні-футболу серед сільських команд Каховського району

23 березня 2013 року на новому спортивному майданчику с. Тавричанка відбувся районний турнір з міні-футболу серед сільських команд, присвячений пам'яті керівників господарств Каховського району - прихильників спорту.
 
На початку змагань з привітальним словом виступив голова районної ради, голова районної федерації футболу Микола Крупін, який відмітив спортивні досягнення колишніх керівників господарств. Хвилиною мовчання учасники турніру вшанували їх пам'ять.
 
На футбольному майданчику розгорнулась вперта та безкомпромісна гра за право володіння перехідним кубком переможця. У першому турі команда с. Тавричанки здолала опір футболістів с. Архангельської Слободи з рахунком 3:2, а команда с. Чорнянки впевнено перемогла спортсменів с. Роздольного з рахунком 7:1.

У другому турі футболісти с. Архангельської Слободи перемогли команду с. Роздольного з рахунком 10:2, а господарі поля, спортсмени с.Тавричанки, поступилися команді с.Чорнянки з рахунком 3:5.

У заключному турі в напруженому поєдинку спортсмени с. Архангельська. Слобода перемогли команду с. Чорнянки з рахунком 2:1, а спортсмени с.Тавричанки розгромили футболістів команди с. Роздольного з рахунком 14:1.
 
В підсумку змагань три команди набрали однакову кількість очок, але за кращою різницею забитих і пропущених м'ячів між цими командами перемогу одержали спортсмени с.Чорнянки, на другому місці - команда с.Архангельської Слободи, замкнули трійку призерів футболісти с.Тавричанки.
 
По закінченню змагань голова районної ради, голова районної федерації футболу Микола Крупін вручив команді-переможниці с.Чорнянка перехідний кубок і диплом І ступеня, командам-призерам і учасникам турніру дипломи відповідних ступенів і грамоти від організаторів турніру. Заступник директора ДПДГ «Асканійське», депутат районної ради Віктор Найдьонов привітав переможців та вручив командам заохочувальні призи.

Учасники турніру висловили щиру подяку Герою України, директору ДПДГ «Асканійське» Вірі Опанасівні Найдьоновій за теплу зустріч, надання організаційної та фінансової підтримки у проведенні спортивного свята.
 
Фотозвіт http://kakhovka-rayrada.gov.ua/


Фото:

Нашi партнери