Схвалено призначення державних стипендій видатним діячам фізичної культури і спорту

27 березня 2013 року Кабінетом Міністрів України схвалено проект Указу Президента України "Про призначення державних стипендій видатним діячам фізичної культури і спорту", повідомляє прес-служба Міністерства молоді та спорту України.
Метою прийняття проекту Указу є стимулювання творчої праці діячів фізичної культури і спорту та засвідчення їх особистого вагомого внеску у розвиток фізичної культури і спорту.
Передбачено, що державні стипендії отримають 73 особи, які пройшли конкурсний відбір. Виплата стипендій для видатних діячів фізичної культури і спорту буде здійснюватися в межах видатків, передбачених Міністерству молоді та спорту України на виплату стипендій за відповідною бюджетною програмою.

Прийняття проекту Указу Президента України «Про призначення державних стипендій видатним діячам фізичної культури і спорту» сприятиме реалізації державної політики щодо підтримки та поліпшення матеріальних умов життя видатних діячів фізичної культури і спорту, які зробили особистий вагомий внесок у розвиток всіх ланок фізкультурного руху України.


Фото:

Нашi партнери