Відбулося засідання Громадської гуманітарної ради при Верїньорогачицькій районній державній адміністрації

У Верхньорогачицькій районній державній адміністрації відбулося засідання  Громадської гуманітарної ради при районній державній адміністрації. У ньому взяли  участь заступник голови районної державної адміністрації І.Ю.Малишева, члени Громадської гуманітарної ради, директори загальноосвітніх навчальних закладів, всього 23 чол.

Розглянуто питання про модернізацію спортивних об’єктів (дитячих майданчиків) на території району згідно з новими соціальними ініціативами Президента України В.Ф.Януковича  «Діти – майбутнє України». 

Зазначалося, що у освітніх навчальних закладах району  налічується 51 спортивний майданчик. З метою їх упорядкування щороку проводяться  поточні ремонти, на які залучаються бюджетні та позабюджетні кошти. За результатами інвентаризації спортивних майданчиків виявлено 25, які  потребують проведення будівельно-монтажних робіт.

На засіданні вирішено відділу освіти районної державної адміністрації розробити заходи щодо залучення на дані види робіт бюджетні та позабюджетні кошти та подати пропозиції до обласної державної адміністрації  щодо включення спортивних майданчиків до державної програми будівництва та реконструкції спортивних споруд, яка розробляється.

https://sites.google.com/site/vrogachik/novini 


Фото:

Нашi партнери