Відзначення кращих спортсменок міста Херсона

29 березня на початку  пленарного засідання XXV сесії міської ради VІ скликання в. о. міського голови, секретар міської ради Зоя Бережна традиційно відзначила Почесними грамотами та Подякою міського голови кращих херсонців, повідомляє прес-служба Херсонської міської ради.
За вагомі спортивні досягнення, популяризацію фізичної культури і спорту в Херсоні, значний особистий внесок у формування позитивного іміджу, прославлення рідного міста на спортивних аренах України Почесною грамотою міського голови нагороджені: кандидат в майстри спорту, чемпіонка України 2013 року з настільного тенісу серед збірних жіночих кадетських команд областей та м. Києва Юлія Синицина; кандидат в майстри спорту, чемпіонка України 2013 року з настільного тенісу серед збірних жіночих кадетських команд областей та м. Києва Олена Налісніковська; кандидат в майстри спорту України, чемпіонка України 2013 року з настільного тенісу серед збірних жіночих кадетських команд областей та м. Києва Юлія Алєксєйчик; кандидат в майстри спорту України, призер чемпіонату України 2013 року з настільного тенісу серед збірних жіночих кадетських команд областей та м. Києва Дар’я Томуліс.
За високі показники у спорті, особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Херсоні та прославлення рідного міста на міжнародній спортивній арені Подяку міського голови оголошено Анжеліці Шелдагаєвій, бронзовому призеру чемпіонату Європи 2013 року з шашок.


Фото:

Нашi партнери