Втілення соціальних ініціатив Президента України у Високопільському районі

29 березня на засіданні Громадської гуманітарної ради при  Високопільській районній державній адміністрації  обговорено питання щодо реалізації в районі нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України»
.
У ході проведення засідання голова райдержадміністрації  Віталій Кучерук зупинився на конкретних завданнях представників органів влади на місцях. Зокрема,  забезпечення охоплення дітей дошкільною освітою, модернізація дитячих спортивних майданчиків при кожному навчальному закладі, організація належним чином відпочинку та оздоровлення дітей шкільного віку та 100% оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Учасники заходу обговорили шляхи та методи  впровадження ініціатив на території Високопільського району. Так, сплановано виконання завдань з модернізації спортивних споруд та майданчиків в рамках проведення на території району Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», збільшення кількості охоплення учнів загальноосвітніх навчальних закладів району позашкільною освітою, удосконалення форм та методів навчально-виховної роботи.
За підсумками засідання дані відповідні  доручення голови районної державної адміністрації.

http://visokopilsk-vlada.ks.ua/news/103/


Фото:

Нашi партнери