Вітаємо з днем народження!

5 квітня свій день народження відзначає  унікальна людина – Юрій Назарович Костючук,  який  про херсонський спорт знає все,  бо 30 років працював на керівних посадах виконавчих  органів влади у галузі фізичної культури і спорту, не може жити і сьогодні  без спорту, працює і передає свій досвід  у Херсонському вищому училищі фізичної культури.

А ще він - майстер спорту міжнародного спорту СРСР з веслування на байдарках і каное,  заслужений тренер УРСР,  заслужений працівник фізичної культури і спорту України, екс-голова Херсонського обласного відділення НОК України.

При ньому збудована Херсонська школа вищої спортивної майстерності, учбово-спортивна база в  м. Скадовську, відкрито більше 40 дитячо-юнацьких спортивних закладів, Херсонське вище училище фізичної культури, факультет фізичного виховання при Херсонському державному університеті, обласний центр фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт”, центри олімпійської підготовки з веслувальних видів спорту та з вільної боротьби.

Приєднуємося до всіх поздоровлень і вітань, які іменинник отримає і почує в цей день від друзів і колег. Побажаємо йому міцного здоров’я, добра, щастя, невичерпної енергії, здійснення всіх задумів і мрій, професійної вдачі,  щоб ніколи не згасав у його душі вогонь добра і віри, не залишали життєлюбство, душевна рівновага, терпіння і мудрість!  З днем народження!!


Фото:

Нашi партнери