Першотравневі свята херсонські дітлахи зустрінуть на оновлених дитячих майданчиках

Два тижні відвела в.о. Херсонського міського голови Зоя Бережна на ремонт, облаштування та сертифікацію усіх без виключення дитячих майданчиків міста незалежно від приналежності та розташування, повідомляє прес-служба Херсонської міської ради..
 
Металеві конструкції будуть відремонтовані,  пофарбовані, пісок пересіяний або ж завезений новий. Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення перевірить їх на небезпеку та видасть сертифікат відповідності,  

На жаль, є приклади коли побудовані наспіх напередодні виборів “іменні подарунки ” на радість дітям від кандидатів в народні обранці, після виборів стають головним болем для батьків, а відтак — міської влади. За ними ніхто не доглядає, вони засмічуються, руйнуються, а  більшість з них взагалі не мають  будь-якої технічної документації. Зважаючи, що усі вони на території міської громади, саме вона має за них й відповідати. Міська влада вишукала на ремонт кошти, хоча закликає усіх городян долучитися до шляхетної справи задля своїх дітей. 

Підтвердження, що роботи виконані вчасно і якісно, Зоя Бережна  чекатиме від своїх підлеглих у вигляді фотографій оновлених майданчиків. Також фотографії можуть надсилати пересічні громадяни. Бо найкраще виконана робота буде обов’язково відзначена.


Фото:

Нашi партнери