Каховчане – бронзові призери Кубку України

Третє місце завоювали каховські спортсмени на зимовому Кубку України з пляжного волейболу в закритих приміщеннях серед юнаків 2000-2001 років народження. Змагання, організовані Федерацією волейболу України, проходили з 29 по 31 березня 2013 року у м. Рівне та зібрали 12 команд з Рівного, Ужгорода, Луцька, Кіровограда, Херсона, Нової Каховки та Каховки.

Пара у складі вихованців Каховської ДЮСШ відділу освіти Роман Андреєв - Нікіта Коротаєв під керівництвом тренера-викладача В.Антонова у першій зустрічі завдала поразки команді «Рівне-3» - 2:0, у наступному матчі перемогла земляків з херсонської ДЮСШ № 6 – 2:0, а потім – представників новокаховської ДЮСШ відділу освіти – 2:0 і вийшли до півфіналу, де їх суперниками стала пара з Кіровограда (КДЮСШ № 3).

У цій грі вихованці Каховської ДЮСШ  на жаль, зазнали поразки – 0:2. У грі за третє місце каховчане вдруге зустрілися зі своїми земляками з Нової Каховки і знов святкували перемогу за партіями з рахунком 2:0 та здобули «бронзові» нагороди зимового Кубку України з пляжного волейболу в закритих приміщеннях. Призери змагань відзначені дипломами та медалями Федерації волейболу України.

 Третє місце на Кубку України – вагоме досягнення для юних каховських волейболістів та їх тренера, з чим їх щиро вітаємо.


Фото:

Нашi партнери