У Верхньорогачицькому районі відбулися районні змагання «Тато, мама,я - спортивна сім’я»

3 квітня 2013 року на базі Верхньорогачицької гімназії відбулися районні змагання «Тато, мама, я - спортивна сім’я», в яких взяли участь команди з Верхньорогачицької гімназії (сім’я Самборські-Мендела), Верхньорогачицької ЗОШ №2 (сім’я Іванченків) та Первомаївської ЗОШ (сім’я Поліщук).

За умовами змагань команди змагалися в семи конкурсах, за підсумками яких і визначилися переможці та призери. Так, з 7 конкурсів сім’я Іванчинків була кращою у чотирьох, сім’я Самборські-Мендела -  у трьох.
Таким чином,  місця в загальному заліку розподілилися в наступному порядку: І місце – сім’я Іванченків, ІІ місце – сім’я Самборські-Мендела, ІІІ місце – сім’я Поліщук.

Всі учасники нагороджені грамотами відділу освіти та відділу у справах сім"ї, молоді та спорту районної державної адміністрації, а також запрошені 2 травня 2013 року на футбольний турнір «Кубок пам’яті», на якому голова районної державної адміністрації Михайло Романій в урочистій обстановці привітає найкращу спортивну сім’ю Верхньорогачицького району.


Фото:

Нашi партнери