Вдосконалення позашкільної освіти в Новотроїцькому районі і модернізація спортивних майданчиків

У відділі освіти Новотроїцької райдержадміністрації була проведена нарада директорів  шкіл та дошкільних навчальних закладів  з питання модернізації спортивних майданчиків навчальних закладів району.

У нараді взяли участь депутати районної, селищних та сільських рад, заступник голови районної державної адміністрації Анжеліка Балан.

Виступаючи перед присутніми начальник відділу освіти Світлана Дорогань визначила конкретні завдання щодо проведення поточних ремонтів спортивних, дитячих майданчиків та їх оновлення.

Також директорів навчальних закладів  було ознайомлено із планами по вдосконаленню позашкільної освіти. Зокрема було зазначено, що у 2013-2014 навчальних роках планується відкриття гуртків станції юних техніків “Користувач ПК” на базі Новопокровської ЗОШ, туристсько-краєзнавчого гуртка будинку дитячої та юнацької творчості на базі  Новомиколаївської ЗОШ, гуртка “Юні друзі природи” станції юних натуралістів на базі Олександрівської ЗОШ.

Крім того, Світлана Дорогань повідомила учасникам наради, що з 01 квітня 2013 року вже відкрито 2 футбольні секції дитячо-юнацької спортивної школи на базі Громівської ЗОШ.


Фото:

Нашi партнери