Відновимо спортивні майданчики разом

На виконання доручення в.о. міського голови, секретаря міської ради Зої Бережної, управлінням молоді та спорту, іншими управліннями міської ради, за участі депутатів міської ради розробляється проект плану відновлення та передачі на баланс спортивних майданчиків міста.
Очікуваний результат: діти та дорослі отримають можливість у вільний час з більшим задоволенням займатися фізичними вправами та рухливими іграми у місцях проживання та відпочинку.

Також з 1 по 30  квітня 2013 року в місті планується проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», під час якого буде відремонтовано та оновлено 100% спортивних майданчиків навчальних закладів всіх рівнів.

Нагадаємо, міська влада планує провести широкомасштабну акцію по впорядкуванню дитячих і спортивних майданчиків.
Кроки виконання відповідного доручення в.о. міського голови, секретаря міської ради Зої Бережної обговорювалося під час робочої наради під головуванням заступника міського голови Сергія Черевка. 

У результаті майданчики, розташовані на шкільних подвір’ях, території позашкільних закладів, в зоні житлової забудови тощо будуть підготовлені до використання в теплу пору року. Звісно, до благоустрою майданчиків, що знаходяться поблизу житлових будинків запрошуються всі небайдужі батьки, адже це допоможе зробити дозвілля  дітей насиченим, активним, цікавим.


Звертаємо увагу херсонців, що кожен бажаючий може долучитися до загальної справи і оновити майданчик біля свого будинку.

Катерина Чайка


Фото:

Нашi партнери