У м. Каховка пройшли змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч»

4-5 квітня 2013 року на футбольному полі Каховської ЗОШ № 3 проходили змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед учнів 2000 року народження. Ці змагання входили до програми міської Спартакіади серед збірних команд загальноосвітніх шкіл 2012/2013 навчального року.
У змаганнях взяли участь команди загальноосвітніх шкіл  № 1, № 3, № 4, № 5, № 6 та Каховської гімназії. На жаль, серед учасників не були заявлені команди з багаторічними добрими спортивними традиціями - СЗОШ № 2 та Каховської гімназії. І, якщо для гімназії неучасть у змаганнях міської Спартакіади школярів радше виняток, то для СЗОШ № 2 відсутність команд на змаганнях з різних видів спорту стає поганою традицією, що не дозволяє учням школи реалізувати свої спортивні здібності і навички на міському рівні.

За регламентом змагань команди-учасниці визначали першість за коловою системою (кожна команда зіграла матч з кожною). Турнірне становище після жарких дводенних футбольних баталій  склалося так, що доля першого місця визначалась у останньому матчі між командами ЗОШ № 3 та ЗОШ № 1. Причому, команду ЗОШ № 3 для здобуття першого місця влаштовувала навіть нічия. Яскравий і безкомпромісний поєдинок майбутніх чаклунів футбольного м’яча завершився мінімальною перемогою  з рахунком 2:1 команди ЗОШ № 1 (вчитель фізичного виховання С. Сулим), яка і стала переможцем міських змагань «Шкіряний м’яч». На другому місці - футбольна команда ЗОШ № 3 (вчитель А. Осінній), на третьому – команда ЗОШ № 6 (вчитель О. Безуглий), яка за рахунок перемоги у особистій зустрічі, випередила представників ЗОШ № 4.

Команда-переможець та команди-призери були нагороджені почесними кубками, дипломами та футбольними м’ячами від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської міської ради .

Ще фото http://kakhovka-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2945:l-r&catid=79&Itemid=95


Фото:

Нашi партнери