Сергій Глущенко: "Наше майбутнє залежить від виховання наших дітей"

Підтримка талановитих дітей – це внесок у майбутнє держави. Про це повідомив перший заступник Голови Державної служби молоді та спорту України Сергій Глущенко під час прес-конференції, присвяченої п’ятій премії "Диво-Дитина 2013".

Сергій Глущенко зауважив, підтримка та розвиток обдарованості є одним із пріоритетних напрямів державної політики, оскільки прогрес будь-якої країни, регіону чи міста залежать саме від здатності її громадян нестандартно, креативно мислити, впроваджувати перспективні інновації в різні сфери суспільного життя.

Участь в прес-конференції також взяли автор ідеї Віктор Новіков, генеральний директор компанії "Мamamusic", продюсер Юрій Нікітін, телеведуча, співачка Анжеліка Рудницька та співак Віталій Козловський.

Нагадаємо, що премія "Диво-Дитина-2013" проходить щорічно, починаючи з 2009 року, за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства молоді та спорту України, Київської міської державної адміністрації та Міністерства з питань надзвичайних ситуацій України.

Цьогоріч уже вп'яте відбудеться нагородження талановитих дітей у п'яти номінаціях: "Найрозумніший", "Найспортивніший", "Найтворчий", "Найдивовижніший" та "Найгероїчніший".

Як повідомив Віктор Новіков, надійшло близько тисячі заявок від талановитих дітей. На думку організаторів, варті уваги Вікторія Плахотнюк, яка в 11 років є автором збірки поетичних і прозових творів "Мандрівка хвилею чудес", Юрій Шиховцев, що в 13 років екстерном закінчує 11 клас, Олександр Потапчук, який у 7 років є кандидатом у майстри спорту з картингу та багато інших.

Фінал та урочиста церемонія нагородження переможців премії "Диво-Дитина 2013" відбудеться 23 квітня 2013 року в Київському нацiональному театрi оперети за участю відомих артистів, діячів культури та спорту.


Фото:

Нашi партнери