Уряд схвалив призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їхніх тренерів

15 квітня 2013 року Кабінет Міністрів України схвалив проект Указу Президента України "Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їхніх тренерів".

Відповідно до документу стипендії Президента України отримають 37 осіб (32 спортсмени-інваліди, що посіли в 2012 році перше, друге та третє місце на чемпіонатах світу та 5 тренерів).
Стипендії призначаються у розмірі:  12 тисяч гривень за перше місце,  9 тисяч гривень за друге місце,  7 тисяч гривень за третє місце.  
Тренерам по 12 тис грн.

Виплата здійснюється щомісяця протягом одного року.

Реалізація проекту Указу Президента України «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їхніх тренерів» стимулюватиме видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їхніх тренерів до успішних виступів на міжнародних спортивних аренах, мотивуватиме досягати високих результатів та сприятиме розвитку спорту інвалідів в Україні.


Фото:

Нашi партнери