Спартакіада школярів м. Херсона з кульової стрільби

Нещодавно управлінням освіти Херсонської ради за сприянням обласної організації ТСО України, на базі стрілецького тиру Херсонського вищого училища фізичної культури було проведено міські змагання з стрільби кульової з пневматичної гвинтівки в залік Спартакіади серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Херсона в 2012–2013 навчальному році. Про це повідомляє прес-служба управління освіти Херсонської міськради.

У змаганнях взяли участь 126 учнів з 42 загальноосвітніх навчальних закладів і здобули такі результати в командній першості. 

Серед загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ступенів перше місце посіла школа №16,  друге - школи №2 та № 16.

Серед загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів перемогу здобула школа № 37, друге місце -  у школи № 48, третє  - у школи №9.
У змаганнях серед ліцеїв перше місце у Херсонського ліцею журналістики економіки та права .

В особистому заліку дівчат перемогу здобула  Капова Ганна (Херсонський ліцей журналістики, економіки та правознавства), ІІ місце у Бебік Олександри (школа №16), ІІІ – у Тимчук Валерії (школа №57).

Серед юнаків переміг Шевчук Максим (школа №27), ІІ місце - Копитін Євген (школа № 52), ІІІ місце -  з однаковою кількістю очок здобули Некрасов Павло (школа №9), Неповинних Дмитро (школа №37) та Ружицький Андрій (школа №55).


Фото:

Нашi партнери