Міліціонери Херсонщини удосконалюють свою фізичну форму у власному спортивному комплексі

Двічі на тиждень після роботи херсонські жінки-міліціонери поспішають не додому, а на заняття з аеробіки, які проводить слідчий СВ Дніпровського РВ Юлія Пушинська. Тренування відбуваються у новому спортивному комплексі УМВС, збудованому спеціально для того, щоб усі працівники Управління могли підтримувати і удосконалювати свою фізичну форму. Тренер намагається давати дівчатам різні вправи: силові, направлені на розтяжку, танцювальні.

Спортивні заняття допомагають Юлії та її ученицям хоч ненадовго, але забувати про робочі будні. Дівчата беруть приклад зі свого тренера. Вони і бігають, і стрибають, і виконують елементи з рукопашного бою. Працівник міліції завжди повинен бути у відмінній фізичній формі. Тож після колективних вправ, деякі дівчата продовжують займатися на сучасних тренажерах: біговій доріжці, велосипеді та орбітреку.

Велика і світла, спортивна зала розташована на першому поверсі Управління. Поруч є чоловіча й жіноча роздягальні, душові кабіни. Дівчата зізнаються, що дуже зручно, коли спортзал прямо на роботі. Не треба витрачати ні коштів на дорогі фітнес-клуби, ні часу. Крім того, колектив дружній і веселий, тому що усі дівчата є ще й подругами. Але під час занять усі зібрані. Тренер суворо слідкує, щоб ніхто не розмовляв і вправи виконувались правильно. Лінуватися не вийде, адже Юлія усе помічає і особисто контролює виконання елементів.
 
Також у спорткомплексі працівники спецпідрозділів проводять заняття з особовим складом, на яких відпрацьовують прийоми рукопашного бою та самозахисту. Що особливо важливо для жінок-міліціонерів. Адже володіння прийомами самозахисту додає їм упевненості у власних силах, допомагає підтримувати хорошу фізичну форму і навчає захищати себе та інших без використання зброї.
 
Поки жінки освоюють спортивні прийоми, в цей час міліціонери-чоловіки з різних галузевих служб посилено займаються на силових тренажерах.

Співробітники Управління своїм прикладом доводять, яким має бути сучасний міліціонер – підготовленим не тільки теоретично, практично, а й перебувати у відмінній фізичній формі.

Як зазначає начальник УМВС Херсонщини генерал-майор міліції Валерій Літвін, якість роботи міліції області по забезпеченню безпеки громадян залежить від професійної та фізичної підготовки правоохоронців. Керівництво Управління і надалі докладатиме максимум зусиль по створенню необхідних умов для удосконалення спортивної підготовки особового складу. (Офіційний сайт УМВС України в Херсонській області)

Джерело http://umvs-kherson.gov.ua/?p=6790#more-6790


Фото:

Нашi партнери