Приклад зближення батьків та дітей у Горностаївському районі - змагання «Тато, мама і я - спортивна сім’я»

Мабуть немає нічого міцнішого і кращого як дружна сім’я, члени якої люблять і поважають одне одного. На початку квітня  в спортивному залі Горностаївської дитячо-юнацької спортивної школи традиційно відбулося  родинне спортивне свято «Тато, мама і я - спортивна сім’я», організоване відділами районної державної адміністрації у справах сім’ї, молоді та спорту й освіти.

Вісім родин району  виявили бажання стати учасниками веселих змагань – це родини Оксани  та Володимира  Бобіків (с. Славне), Наталі та Сергія  Гашенків (с. Червона Поляна), Каріни та Михайла  Павлюків (с. Велика Благовіщенка), Світлани та Володимира  Протасових (смт Горностаївка), Юлії та Андрія Баранчуків (с. Червоноблагодатне), Олени та Олександра  Мунтянів (смт Горностаївка), Жанни та Сергія  П’явки (с. Маринське), Надії та Анатолія  Єфіменків (с Каїри).

Учасників родинного свята привітав перший заступник голови районної державної адміністрації Дмитро Ляхно, який побажав родинам згуртованих команд міцного здоров’я, настрою перемагати, а також  наголосив, що  такі заходи емоційно зближують батьків і дітей, пробуджують бажання бути здоровими та сильними.

До складу команди входило по три учасники - тато, мама і їх дитина. Спільна мета, переживання за рідну людину об’єднало старших та юних учасників. За такої родинної підтримки їм було посильно виконати найнесподіваніші завдання. І хоча на перший погляд етапи змагань здавалися досить легкими, проте, батькам довелося добряче попотіти. Татусі добре та швидко стрибали в мішках, переносили на собі мам і дітей, а мами вправно стрибали на скакалках, долали перешкоди з  ключками та бігали під час естафет.

За спортивними випробовуваннями  пильно стежили судді. За визначеними балами, завдяки гарній фізичній формі І  місце посіла родина Мунтянів (смт Горногстаївка), друге  - родина Гашенків (с. Червона Поляна), третє - родина Павлюків ( с. Велика Благовіщенка) .  Грамоти, подарунки та солодощі від районної державної адміністрації отримали  як  переможці,  так  і всі учасники.

Захід не лише показав добру фізичну підготовку та загартованість, а й вияв уваги і турботи, як і має  бути у справжній міцній родині. Тому переможених не було, бо ж головне - не перемога, а участь, щасливі очі дітей  та гарний настрій,  який панував  під час змагань. 


Фото:

Нашi партнери