Відбувся традиційний турнір з волейболу, присвячений пам’яті В.К.Сергеєва

13 квітня 2013 року  у м. Бериславі у дитячо-юнацькій спортивній школі ім. В.К.Сергеєва відбувся традиційний  турнір з волейболу, присвячений пам’яті   В.К.Сергеєва.
 
Відкрила захід вітальним словом заступник голови районної ради  Н. Стаднік,яка  зазначила, що Сергеєв Віктор Корнійович – перший директор ДЮСШ, який очолював цей заклад 28 років, саме за його ініціативи у місті Бериславі на березі Дніпра було побудовано та здано в експлуатацію у 1984 році спортивний комплекс «Юність».  7 квітня 1994 році Сергеєв В.К. передчасно пішов з життя, залишивши по собі плоди добрих справ.

У пам'ять про цю чудову людину кожного року проходить турнір з волейболу серед школярів та дорослих. В урочистому заході взяли участь: депутат обласної ради Кардава С.С., депутати районної ради Сорочинський Ю.П., Глинянський Я.І., Литвина Л.М.,   Коновалов В.І., Тертичний Д.Д., Салаш А.А., Іванов О.С. та помічник народного депутата України Груша Л.В.

У цьому році за почесний кубок змагалися команди: с.Виноградово Цюрупинського району, «Галант» (смт Чаплинка), «Локомотив»  (м. Херсон), ВК «Бобай» (с.Чорнобаївка Білозерського району), «Агро-Спорт» (с.Антонівка Скадовського району), «Дружба «Вітал-Агро»  (с.Новокаїри Бериславського району).

Переможцями турніру стали: «Дружба «Вітал-Агро» (І місце), «Агро-Спорт» (ІІ місце), ВК «Бобай» (ІІІ місце).

http://berrayrada.ks.ua/news/59/


Фото:

Нашi партнери