Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» триває у Верхньорогачицького районі

У Верхньорогачицькому районі в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича «Діти – майбутнє України» голова районної державної адміністрації Михайло Романій провів нараду з питання підготовки та експлуатації фізкультурно-оздоровчих та спортивних споруд в районі у весняно-літній період 2013 року.

Одним із питань, які обговорювалися  було про хід  виконання розпорядження голови районної державної адміністрації щодо проведення в районі Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

На нараді були присутні заступники голови районної державної адміністрації, голова районної ради та заступник голови районної ради, селищний та сільські голови, начальник відділу освіти районної державної адміністрації, завідувач, головний спеціаліст  сектору  у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації, представники молодіжної ради та громадських організацій.
   
Окрема,  увага була приділена реконструкції та модернізації спортивних споруд і майданчиків, розташованих у навчальних закладах та у місцях масового відпочинку населення, з метою їх безперебійної та безаварійної експлуатації.

Також головою районної державної адміністрації було наголошено на залученні додаткових коштів та більш широких верств населення до участі у зазначеному Місячнику


Фото:

Нашi партнери