VII літні юнацькі спортивні ігри Херсонщини 2013. Теніс настільний у здобутках спортсменів м. Каховки

З 13 по 14 квітня 2013 року в м. Херсоні проходили змагання з настільного тенісу серед збірних команд міст і районів в залік VII літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини. У змагання взяли участь одинадцять команд (спортсмени 1998 р.н. і молодші): м. Херсона, м. Каховки, м. Нової Каховки, Високопільського, Скадовського, Каховського, Голопристанського, Новотроїцького, Цюрупинського, Великоолександрівського та Великолепетиського районів. Каховку  в цих змаганнях представляла збірна команда вихованців Каховської ДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Бориса Чебукіна у складі: Олександра Соломчак, Тетяна Фелендаш, Микита Менисенко та Олександр Сухоруков. Юні тенісисти змагалися у одиночних розрядах серед юнаків та дівчат, у парних розрядах (юнаки та дівчата) та у парних змішаних розрядах.

За підсумками дводенних змагань у загальнокомандному заліку команда м. Каховки здобула почесне третє місце в області. Каховські спортсмени поступились тільки господарям – команді м. Херсона та команді з Нової Каховки. У особистому заліку серед юнаків срібним призером юнацьких ігор Херсонщини 2013 року став каховчанин Олександр Сухоруков. Микита Менисенко посів у одиночному розряді шосте місце, пара юнаків Сухоруков – Менисенко завоювала бронзу у парному розряді. П’яте місце в одиночному розряді серед дівчат здобула  Олександра Соломчак. Тетяна Фелендаш в одиночному розряді була одинадцятою. Високе п’яте місце у обласних змаганнях виборола каховська пара дівчат Соломчак/Фелендаш. У змішаному розряді каховська пара Олександр Сухоруков/Олександра Соломчак посіла п’яте місце, а пара Микита Менисенко/Тетяна Фелендаш – сьоме місце.
Призери змагань були відзначені кубками і дипломами у командному заліку та медалями і дипломами у особистих та парних змаганнях від управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації.
Вітаємо юних каховських тенісистів і їх тренера Бориса Чебукіна з успіхом на престижних обласних змаганнях та бажаємо нових перемог за тенісним столом.


Фото:

Нашi партнери