Україна увійшла до IMMAF (Міжнародна федерація змішаних стилів єдиноборств)

Всеукраїнська федерація фрі-файту і контактних єдиноборств зробила важливий крок на шляху інтеграції до світової спортивної спільноти: вона стала новим членом Міжнародної федерації змішаних стилів єдиноборств (International Mixed Martial Arts Federation).

IMMAF – зовсім молода організація, що була заснована 29 лютого 2012 року у Стокгольмі (Швеція). Вона має на меті об’єднати усі національні федерації, які займаються розвитком ММА, уніфікувати правила змагань, увійти до родини SportAccord, а згодом і отримати визнання Міжнародного олімпійського комітету.

Україна стала 19-м членом організації. «Ми надзвичайно раді залучити до своїх лав такого досвідченого і визнаного на національному рівні представника в одній з найбільших країн Європи. Це означає, що тисячі спортсменів, які займаються змішаними єдиноборствами, приєднаються до бійців ММА з усього світу. До того ж, українська федерація має багатий досвід у питаннях співробітництва з урядом, і ці знання можуть бути використані іншими нашими членами у своїй роботі», – сказав президент IMMAF Август Валлен, президент IMMAF.

Всеукраїнська Федерація фрі-файту та контактних єдиноборств була заснована у 2002 році, і ось уже більше десяти років добросовісно працює над розвитком фрі-файту, що за спортивними принципами дуже близький до ММА (пам’ятаємо про унікальний філософський аспект цього бойового мистецтва, яке було розроблене і зведене до єдиних правил саме в Україні). Сьогодні Федерація має статус національної спортивної федерації. наданий Міністерством молоді та спорту, а також є членом Спортивного комітету України.

Федерація має розгалужену структуру та можливості розвивати свій вид спорту: наразі є 23 регіональних представництва та більше 70-ти організацій-членів (усі вони – некомерційні та зареєстровані відповідно до вимог українського законодавства).
Федерація взяла за мету розвиток змішаних єдиноборств на найвищому рівні, у відповідності до вимог Олімпійського руху, досягнень науки в галузі фізичного виховання і спорту. Ще одна важлива ціль – забезпечити рівні права для усіх своїх членів з точки зору занять ММА, участі у змаганнях, семінарах тощо.

http://scu.org.ua/83-novyny-fri-fajt/1460-ukraina-uvijshla-do-immaf.html


Фото:

Нашi партнери