У м.Херсоні триває Всеукраїнський місячник з упорядкування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота»

З метою виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» 18 квітня  у м.Херсоні  акція з впорядкування спортивних майданчиків в рамках  проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» 

У акції на спортивному майданчику Херсонської міської клінічної лікарні імені Афанасія і Ольги Тропіних  взяли участь працівники обласної державної адміністрації, фізкультурно-спортивних організацій, обласного Центру «Спорт для всіх», медпрацівники, студентська молодь, а також просто жителі міста.

Зі слів заступника начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації – начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Юрія Семченка, модернізація дитячих спортивних майданчиків перший крок на шляху реалізації соціальних ініціатив Президента України.

Такі заходи сприяють залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також популяризують здоровий  спосіб життя.
 
Голова обласної держадміністрації Микола Костяк вже видав низку доручень, які передбачають як оновлення дитячих майданчиків так і впровадження відновлення місць зайняття фізкультурою та спортом у дворах житлових будинків.
Слід відзначити, що жителі Херсонщини не залишаються байдужими до таких заходів і беруть  в них активну участь.

Довідка. У 2012 році було упорядковано 1077 майданчиків (99,3% від усіх майданчиків в області, що потребували ремонту), на що з бюджетів всіх рівнів було виділено 300 тис. грн та залучено 293 тис. грн – позабюджетних коштів. Цього року заплановано упорядкувати  100%.
 


Фото:

Нашi партнери