Вітаємо з ювілеєм!

22 квітня вітання  з ювілеєм приймає  директор однієї із найкращих спортивних закладів з підготовки спортсменів високого класу - дитячо-юнацької спортивної школи № 6  Галина Дмитрівна  Метела,  відмінник освіти, почесний працівник фізичної культури і спорту України, висококваліфікований спеціаліст і досвідчений організатор. який добре знає свою справу.

З її ім’ям  тісно пов’язаний розвиток, передусім, двох видів  спорту – стрибків на батуті і плавання. Херсонські батутисті відомі всьому світу.  А сотні дітлахів міста Херсона починали своє знайомство з плаванням у басейні ДЮСШ № 6. 

Щиро вітаємо Галину Дмитрівну з ювілеєм!  Ви причетні до вкрай необхідної справи – формування здорової і загартованої молоді, фізичного розвитку підростаючого покоління, допомоги йому у нелегкому шляху до спортивних вершин   і  по праву можете пишатися тим, що в стінах Вашого спортивного закладу були виховані переможці та призери як всеукраїнських, так і міжнародних змагань – олімпійський чемпіон Юрій Нікітін, Олексій Зімниця, Рустам Вагідов, Денис Вражкін, Юрій Нестеров, Анатолій Дьяков, Максим Волянський.

Нехай же і надалі талановитими і благородними будуть Ваші учні, вдячними  їх батьки!

Тож бажаємо Вам у день Вашого ювілею невичерпної енергії, міцного здоров’я на довгий і щасливий вік, радощів, родинного благополуччя, щоб ніколи не згасав у Вашій душі вогонь добра!

Хай кожен новий день приносить Вам добрий настрій, шанобливе ставлення колег і друзів, примножує сили та додає наснаги!


Фото:

Нашi партнери