У Високопільському районі упорядковано 20 футбольних полів

У Високопільському районі упорядковано та приведено до належного рівня 20 футбольних полів, 37 майданчиків, 14 майданчиків з тренажерним обладнанням, що становить 77% від усіх спортивних споруд. 18 квітня головою районної державної адміністрації Віталієм Кучеруком ініційовано упорядкування районного футбольного поля в смт Високопілля.

Захід проведено у рамках нових соціальних ініціатив Президента України «Модернізація дитячих спортивних майданчиків», спрямованих на захист здоров'я підростаючого покоління, по всій країні встановлюються нові спортивні майданчики та ремонтуються вже існуючі.

У суботнику взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Урбанська, голова громадської ради при районній державній адміністрації Наталія Гончаренко, завідувач сектора у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Вікторія Коперко, директор Високопільського районного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Раїса Чередніченко, голова районної федерації футболу Іван Нойок, педагогічний та учнівський колективи КЗ «Високопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів» та КЗ «Високопільська школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Обдарованість».

У ході проведеної роботи облаштовано територію стадіону, прибрано сміття та сухостій, зроблено розмітку. На завершення суботника голова районної державної адміністрації Віталій Кучерук спільно з головою громадської ради при районній державній адміністрації Наталією Гончаренко та учнівською молоддю посадили берізки.  

Нагадаємо, що з 1 квітня на Високопільщині оголошено Всеукраїнський місячник з упорядкування спортивних та дитячих майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота». В усіх освітніх закладах району проведено моніторинг матеріально-технічного стану майданчиків. За його результатами, заплановано оновлення та ремонт застарілих спортивних споруд.

http://visokopilsk-vlada.ks.ua/news/109/ 


Фото:

Нашi партнери