У Цюрупинську завершилась регата з академічного веслування

У Цюрупинську пройшли змагання з академічного веслування, присвячені пам'яті президента Федерації академічного веслування України В. Кохненко.
18 квітня завершився перший етап відбору до збірної команд України. За результатами цих змагань будуть комплектуватися екіпажі на міжнародні змагання. Наступний етап проходитиме в Дніпропетровську вже 5-6 травня поточного року.

На нагородженні призерів був присутній міський голова Цюрупинська Василь Плотніков, який щиро привітав переможців та гостей міста.

– Ми дуже раді, що так склалось, що саме змагання такого рівня проходять у нашому місті. Дуже хотілось пережити ті почуття, коли ви будете стояти на перших місцях п’єдесталу, а я буду радіти тому, що був присутній, коли ви робили перші кроки. Хочу побажати вам, щоб успіх супроводжував вас на усіх дистанціях.

Самі ж учасники та їх тренери із задоволенням ділилися враженнями від змагань.

– Ми вже не перший рік беремо участь в таких змаганнях і кожного разу ми захоплюємося природою вашого краю та можливостями акваторії. До вас раніше приходить весна  і ми із задоволенням приїздимо сюди кожного разу, - ділиться враженнями тренер команди Києва Кирил Тимко.
Також старший наставник групи гребців з Києва Євген Борецький додав, що вже сорок років приїздить до Цюрупинська та не перестає милуватися краєвидами краю та водними просторами.

Не приховували своє задоволення та радість і гості із сусідньої країни Молдови.

http://www.oleshki.org.ua/666-u-cyurupinsku-zavershilas-regata-z-akademchnogo-vesluvannya.html


Фото:

Нашi партнери