І ще раз про благоустрій у Великолетиському районі

18 квітня поточного року спільними зусиллями працівників державних установ селища було приведено до належного стану місце, де відбуваються головні спортивні змагання та заходи району – стадіон «Колос».

У роботах взяли участь працівники районної державної адміністрації – 16 осіб, Великолепетиської селищної ради – 7 осіб, та найбільш масово працівники відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації – 22 особи.

Учасники заходу вигрібали сміття, яке потрапляє до стадіону з ринку, що знаходиться поруч, підмели бігові доріжки, але найбільше дісталося чоловічій частині учасників заходу: вони прибирали сміття, яке утворилось від несанкціонованого його винесення від мешканців прилеглих будинків до стадіону.

Після кожного такого «чистого четверга» хочеться подивитись в очі тим людям, які не розуміють навіть простої істини: чисто не там де прибирають, а там де не смітять. І те, що посміюючись ви спостерігаєте за тим, як працівники державних установ прибирають після вас, то задумайтесь, серед них можуть бути ваші батьки, знайомі, друзі.

 http://lepetykha-rda.gov.ua/i-shche-raz-pro-blagoustriy


Фото:

Нашi партнери