Обласна дитячо-юнацька спортивна школа Херсонської обласної організації ФСТ «Спартак»

73000, м. Херсон, вул.Лавреньова, 13


Директор школи - Верещак Валерій Михайлович
Заступник директора - Кравець Володимир Іванович


(0552) 38-07-08, e-mail: odyush_spartak@ukr.net

Види спорту
Бокс, кікбоксинг WAKO  та WRKA
Боротьба вільна, греко-римська
Гандбол, пляжний гандбол
Важка атлетика
Веслування на байдарках та каное
Дзюдо, самбо
Легка атлетика
Теніс

Обласна дитячо-юнацька спортивна школа Херсонської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» (далі - ДЮСШ) є позашкільним навчальним закладом спортивного профілю – закладом фізичної культури і спорту, який забезпечує розвиток здібностей вихованців в обраному виді спорту, визнаному в Україні. Заснована  5 липня 2002 року. Засновник ДЮСШ – Херсонська обласна організація фізкультурно-спортивне товариство «Спартак».

Органом управління та головним розпорядником коштів ДЮСШ є управління з питань фізичної культури та спорту Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонська обласна організація ФСТ «Спартак». 

ДЮСШ розташована за адресою: Херсонська область, м. Херсон, вул. Лавреньова, буд. 13.

Очолює ДЮСШ  Верещак Валерій Михайлович, який призначений на посаду Херсонською обласною організацією ФСТ «Спартак» 20 червня 2002 року,  має вищу освіту з фізичного виховання та спорту, першу тренерську категорію та  звання «Майстер спорту СРСР».

ДЮСШ має ІІ категорію (наказ управління молоді та спорту Херсонської міської ради від 13 листопада  2013 року № 57-с). 

Заняттями з 9 видів спорту (бокс, боротьба дзюдо,  боротьба вільна, важка атлетика, гандбол, веслування  на байдарках і каное, легка атлетика, теніс, кікбоксинг) займається 251 учень. 

Навчально-спортивну роботу в ДЮСШ забезпечують 12 тренерів-викладачів. 

Учні зараховуються до ДЮСШ  на підставі заяв батьків або осіб, що їх замінюють, медичного висновку про відсутність медичних протипоказань.

Переведення учнів на вищі рівні навчання здійснюється на підставі контрольно-перевідних нормативів, визначених навчальними програмами з видів спорту, про що щорічно видаються накази по ДЮСШ.

Стабільність контингенту учнів ДЮСШ складає 88 %, що є свідченням якості роботи тренерів-викладачів.

Щорічно для підвищення спортивної майстерності до Херсонського вищого училища фізичної культури зараховуються вихованці ДЮСШ (2014 рік - 1 учень,  2015 рік - 1 учень, 2016 рік – 2 учня, 2017 рік -  1учень).

Детальніше http://spartak.ks.ua/djussh/25
 

 

Навчально-тренувальні заняття проводяться на орендованих спортивних базах відповідно до договорів про співпрацю між ДЮСШ та власниками цих об’єктів:

дзюдо - вул. Лавреньова, 13,

бокс - приватний зал с. Великі  Копані (вул..Червоноармійська, 16), спортивний зал  -  ГО «Бокс-Херсон» (вул..Карбишева, 19),

гандбол - спортзал ЗОШ с. Велетенське (вул.. Центральна,23), спортивний зал БК с. Посад-Покровське,

легка атлетика - спортивна база ХВУФК (вул.П.Калнишевського, 2а),

теніс -  спортивний зал ЗОШ № 20, тенісний корт «Вікторія»,

веслування на байдарках і каное - база ДЮСШ  «Гарт» р. Кошова,

кікбоксинг - СК «Акцент» м. Нова Каховка (проспект Перемоги, 29),

важка атлетика - приміщення  с. Степанівка (вул. Шкільна, 2).

У період 2015-2017 років спортивною школою підготовлено 1 майстер спорту України міжнародного класу, 2 майстри спорту України, 15 кандидатів у майстри спорту України, 285 спортсменів масових розрядів.

У 2016 році на Кубку світу з кікбоксингу (ВАКО)  золотими медалістами стали у розділі К-1 Бєднін Дмитро, Артим Кирило, а також срібло та бронзу в розділі кік-лайт та  лайт-контакт здобула Маломуж  Дар я.

Грудень 2017 


 


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери