Малокаховські юнаки стали першими у спартакіаді допризовної молоді

З метою залучення допризовної молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом  на стадіоні "Авангард" відбулась районна спартакіада допризовної молоді, у якій взяли участь 10 команд загальноосвітніх навчальних закладів, у складі яких виступило 50 чоловік. Юнаки 1996 р.н. і молодше змагались у 4-х видах програми в особистому і командному заліку.

У командному заліку спартакіади допризовної молоді Каховського району переможцем стала команда юнаків Малокаховської ЗОШ І-ІІІ ступенів. На другому місці юнаки Любимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ № 1 і на третьому - команда юнаків Тавричанської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

З бігу на дистанції 100 метрів перше місце посів Страхов Юрій із Тавричанської ЗОШ І-ІІІ ступенів. У підтягуванні на перекладині найкращий результат показав Янсевич Андрій з Чорнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. У метанні гранати переможцем став Котлюба Олександр із Любимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ № 1.

З бігу на дистанції 3000 метрів перемогу святкував Павленко Сергій з Дудчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

За сумою результатів у всіх видах програми перше місце у багатоборстві посів Котлюба Олександр із Любимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ №1, друге місце завоював Страхов Юрій із Тавричанської ЗОШ І-ІІІ ступенів і замкнув трійку призерів Лукашов Давид із Малокаховської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

За підсумками змагань командам-переможцям було вручено перехідний кубок, дипломи відповідних ступенів. Переможці та призери в окремих видах програми нагороджені дипломами та медалями від відділу освіти, молоді та спорту Каховської районної державної адміністрації.


Фото:

Нашi партнери