Генічеський район. Новогригорівські спортсмени привезли з чемпіонату України з рукопашного бою 6 медалей

10-14 квітня в селі Коблево Миколаївської області проходив чемпіонат України з рукопашного бою серед юніорів (дівчат і юнаків). У ньому взяли участь 742 спортсмени з 18 регіонів та областей України. Херсонську область представляли бійці з Берислава, Новотроїцького, Нової Каховки, Херсона і, звичайно ж, відомі спортсмени з села Новогригорівка, які займаються в Генічеській районній ДЮСШ (директор Едуард Годес) та СК «Метеор» (засновник Олександр Шулік, керівник ПСП «Новогрігорівське») вже протягом багатьох років.
Майже у кожній ваговій та віковій категорії було від 16 до 28 суперників, які представляли різні стилі, тому бої були цікавими та захоплюючими. Генічеський район представляли 9 спортсменів: 7 юнаків та 2-є дівчат. Тренери Ігор та Дмитро Солопи вважають, що команда впоралася зі своїм завданням на 80 %  (хлопці привезли з чемпіонату 6 медалей).

Чемпіонами України стали  Ірина Будій та Микита Яковлєв.
Срібло в Генічеський район привезли  Владислав Кім і Богдан Жиленко.
Бронзовими призерами України стали  Сергій Гаращенко і Карина Попандопуло. Зазначимо, що троє спортсменів дебютували вперше на таких змаганнях і вже завоювали медалі. Це говорить про те, що тренування проходять на належному рівні, при правильній постановці техніки й тактики ведення бою. Богдан Жиленко і Микита Яковлєв потрапили разом в одну категорію, в якій було 17 спортсменів і обігравши всіх суперників, в тому числі і торішніх чемпіонів України, зустрілися у фіналі, де між собою розіграли золото і срібло.

Тренери і спортсмени  висловлюють подяку своїм постійним спонсорам за надану фінансову допомогу в організації поїздки на чемпіонат України: керівнику ПСП «Новогрігорівське»  Олександру Шуліку, директору  ТОВ ВДМ «Азов Дон» Дмитру Кузнєцову, директору ФГ «Агросоюз» Володимиру  Гармашу та батькам учасників, які знаходять час, сили і фінанси для здійснення поїздок на змагання.

За сформовані багаторічні традиції Олександр Шулік на шкільній лінійці нагородив премією спортсменів-переможців, а голова Новогригорівської сільської ради Ігор Солоп передав подарунок школі –  принтер «Canon» від спонсорів Володимира Овсяннікова та Володимира Арнольда.  


Фото:

Нашi партнери