Краща спортивна сім’я Херсонської області живе у м. Херсоні

26 квітня 2013  року у спортивному залі  комплексної дитячо-юнацької спортивної школи  управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації  відбувся фінал обласних змагань «Тато, мама, я – спортивна сім'я» за участю переможців районних і міських змагань.  Тільки у м. Херсоні за вихід у фінал змагалися родини, які представляли 32 навчальні заклади міста.

Організаторами змагань виступили управління у справах сім’ї, молоді та спорту  Херсонської обласної державної адміністрації, обласний Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відповідні районні й міські структурні підрозділи, відповідальні за фізичну культуру і спорт.

Відкрив спортивне свято директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Ротонос З привітальним словом до учасників і гостей свята звернувся срібний призер XXIV Олімпійських ігор 1988 року з веслування на байдарках і каное, заслужений майстер спорту СРСР, перший заступник голови Херсонського відділення НОК України Сергій Кірсанов, який побажав перемоги у чесній боротьбі.
Спортивна програма змагань складалася з 6 комплексних естафет на швидкість, координацію, витривалість та спортивно-інтелектуальної вікторини.
 
За підсумками фінальних змагань, у напруженій боротьбі IV місце виборола сім’я  Мунтян (Горностаївський район, мама – Олена Лоенідівна, батько – Олександр Анатолійович, син – Микола), на  ІІІ місці - сім’я Грибаньова (м. Скадовськ, мама – Ганна Анатоліївна, батько – Дмитро Євгенович, дочка – Олександра),  на ІІ місці – сім’я Нестеренко  (Новотроїцький район, мама – Олена Юріївна, батько – Костянтин Юрійович, син – Данило).
А переможцями змагань стала  сім’я Цесько (м. Херсон, мама – Олена Віталіївна, батько – Микола Вікторович, син – Захар),
яка представлятиме  15-18 травня Херсонщину у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я»  у м. Южне  (Одеська область).

 
Сім’ї-переможці і учасники змагань  були відзначені дипломами та   призами обласного Центру «Спорт для всіх».


Фото:

Нашi партнери