Обласний турнір з руського жиму на Кубок «Олімп»

28 квітня у тренажерному залі фітнес клубу «Олімп» обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Херсонською обласною федерацією пауерліфтингу проведено відкритий обласний турнір з руського жиму на Кубок «Олімп». До участі у змаганнях допускалися всі бажаючі без обмеження, які мають задовільний стан здоров’я та початкову силову і технічну підготовку у вправі – жим штанги лежачи. 

Мета змагань – залучення до регулярних занять фізичної культури та спортом різних верств населення, розвиток силових видів спорту в місцях масового проживання та відпочинку, підвищення майстерності спортсменів силових видів спорту.
 
У напруженій боротьбі переможцями  і призерами у своїх вікових групах стали: І місце -  Олександр Русолов, Роман Ковач,  Владислав  Ігнатенко і Максим Ткаченко (всі  представники клубу «Олімп»), Анатолій Шатов  («Спорт для всіх»),  ІІ місце – Ельман Гаджієв («Сатурн»), Дмитро Кілбас і  Едвард Катульський («Олімп»), ІІІ місце -  Денис Кірпіченко («Олімп») і Максим Яблонський (»Олімп»). Переможці і призери нагороджені  медалями і дипломами обласного центру «Спорт для всіх» та цінними подарунками від спонсорів змагань.


Фото:

Нашi партнери