У Верхньорогачицькому районі оновлено 25 спортивних майданчиків

У Верхньорогачицькому районі оновлено 25 спортивних майданчиків. Залучені позабюджетні кошти в сумі 1874 грн. Під час проведення місячника за участю учнів, педагогів та громадськості школи району впорядкували та облаштували спортивні майданчики навчальних закладів. Кількість учасників 448. 

Наведено лад на спортивних майданчиках, що розташовані на території Верхньорогачицької селищної, Зеленівської, Первомаївської сільських рад на загальну суму 11560 грн. 

Великий обсяг робіт здійснено на стадіоні «Старт», де 2 травня поточного року відбудеться свято обласного значення, а саме Х Ювілейний міжрайонний футбольний турнір на «Кубок Пам’яті». Зокрема, забетонована бігова доріжка, відремонтовані та пофарбовані трибуни для глядачів, паркан, адміністративна будівля на стадіоні. Місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» у районі триває.

Дитячий ігровий майданчик «Дитячі мрії» у парку «Ювілейний» доповнено шведською стінкою. У дитячому садку «Берізка» пофарбовано гірки та пісочниці ігрового містечка.

Нагадаємо, що в рамках нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Кожній дитині – всебічний розвиток», Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та місячника «Спорт для всіх спільна турбота» у Верхньорогачицькому районі здійснені заходи щодо впорядкування спортивних майданчиків.


Фото:

Нашi партнери