Перший дитячий чемпіонат з єдиноборств у Скадовську патронувала Державна служба охорони

Більше 80 учасників з'їхались  10 травня до Скадовська на перший відкритий дитячий чемпіонат з єдиноборств. Змагання проходили  у різних вікових категоріях - від 6 до 24 років. Про це повідомляє прес-служба Скадовської мерії.

У місті вже два роки існує секція рукопашного бою, яку очолює тренер спортивного клубу "Тайфун" Федерації рукопашного бою Сергій Омельченко, який і став ініціатором проведення зазначеного спортивного заходу.
Чемпіонат проходив під патронатом Державної служби охорони  і за сприяння начальника УДСО при УМВС України в Херсонській області підполковника міліції Бориса Вікторовича Мудрака, а також за особистої участі в організації та проведенні заходу начальника міжрайонного відділу ДСО Скадовська майора міліції Бейоглана Абіалі огли Гусейнова.

"Діти - це майбутнє нашої країни, наша підростаюча зміна, - зауважив Бейоглан Абіалі огли Гусейнов. - Те, якими дисциплінованими, вихованими, фізично та морально міцними вони виростуть, залежить від нас, дорослих, від правильно поставлених нами цілей і завдань перед цими дітьми. Тому від імені всіх організаторів я бажаю хлопцям перемог у всіх змаганнях, високих цілей та їх успішного досягнення".

Рукопашний бій набирає популярність не тільки серед хлопчиків. Порядку 15-20% учасників боїв - це були дівчата. Їх майстерність максимально захоплювала глядачів та вболівальників чемпіонату.

Довідка. Федерація рукопашного бою м. Києва - організація основною метою якої є сприяння та популяризація розвитку рукопашного бою, підвищення ролі фізичної культури і спорту у всебічному і гармонійному розвитку особистості, зміцнення здоров'я громадян, формування здорового способу життя. Створена Федерація в 2000 році, і включає в себе десять спортивних клубів, у тому числі клуб "Тайфун" м. Скадовська.

http://dso.gov.ua/news/pershij-dityachij-chemponat-z-dinoborstv-u-skadovsku-patronuvala-derzhavna-sluzhba-oxoroni.html

http://www.skadowsk.kherson.ua/news_city.php


Фото:

Нашi партнери