Футбольне свято на Горностаївщині до Дня Перемоги

Добра традиція на Горностаївщині - знаменну подію, День Перемоги, відзначати спортивним святом. Тож,  9 Травня  стадіон «Дружба» зібрав аматорські команди району та вболівальників на фінальні змагання з футболу.

Шанувальники цього виду спорту отримали велике задоволення від перегляду довгоочікуваних змагань, які (після багатьох років забуття) знову відновлено.
За право здобути Кубок району з футболу боролися 8 футбольних команд: «Патріот», «Гримат Групп» та районний відділ внутрішніх справ  із смт Горностаївки та 5 - із сіл Ольгино, Костянтинівка, Каїри («Еммануїл фарм»), Червоноблагодатне, Велика Благовіщенка.

До фіналу дійшли  4 команди. Здобути «бронзу» прагнули гравці із «Гримат Групп» та с. Червоноблагодатного, але з рахунком 10:0 перемогла команда «Гримат Групп». За звання чемпіона району у фінальній грі боролися команди «Еммануїл фарм» та с. Ольгиного. З рахунком 4:0 перемогла команда «Еммануїл фарм».

Найрезультативнішими гравцями визнано Михайла Сушка та Дмитра Калашника (смт Горностаївка), Леоніда Щербину та Миколу Косована (с. Каїри).

Переможці та учасники нагороджені Кубком, медалями і дипломами.

http://gorn-vlada.ks.ua/news/164/


Фото:

Нашi партнери