Спортивні новини із Нової Каховки

Футбол. 9 травня 2013 року на стадіоні «Енергія» відбувся фінальний матч Кубку міста Нова Каховка з футболу між командами «Таврія» та «Ротор», присвячений перемозі у Великій Вітчизняній війні. Перемогу з рахунком 4:0 здобула команда «Таврія». Голи у складі команди забили: Лісовський Олександр, Кузовін Сергій – 2 голи, Мазуренко Віктор. Кращими гравцями фінального матчу визнано гравця команди «Таврія» Кривич Михайла та гравця команди «Ротор» Радиш Олександра.

Гирьовий спорт. 8 травня 2013 року в місті Таврійську  у спортивному залі ЗОШ № 7 відбулися змагання з гирьового спорту серед юнаків та дівчат за програмою VII літніх спортивних юнацьких ігор Херсонщини 2013 року. Команда міста Нова Каховка посіла І загальнокомандне місце. У особистому розряді спортсмени міста Нова Каховка посіли такі призові місця у своїх вагових категоріях:  І місце - Шевченко Людмила, Яременко Дмитро, Кисловський Валерій, Мітрохін Віталій, Ковалевський Микола та  Зінченко Дмитро; ІІ місце -  Попов Дмитро  та Бугайов Микола; ІІІ місце - Мєдвєдєва Тетяна.  Тренує спортсменів тренер-викладач з гирьового спорту Приходько Валентин.

Настільний теніс. З 8 по 11 травня 2013 року в місті Нова Каховка в ФОК «Гарт» відбувся чемпіонат України серед юніорів 1995 року народження та молодше. Новокаховчанин Тоткало Владислав став чемпіоном України у парному розряді та у особистому розряді. Тренує спортсмена тренер-викладач Дружинін Валерій.

http://novakahovka.com.ua/index.php?t=6&id=1353&lng=ua


Фото:

Нашi партнери