Спортивні змагання приурочені 9 травня

9 травня 2013 року у м. Скадовську відбулися спортивні змагання, присвячені 68-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. У турнірах з футболу та волейболу боролися біля ста скадовчан-фізкультурників. Так, учасниками змагань з волейболу стали команди Скадовської районної державної адміністрації, Служби безпеки України, м.Скадовська, с. Новомиколаївки, с.Михайлівки, смт Лазурного. Вже в першій грі з командою Служби безпеки України волейболісти райдержадміністрації на чолі з капітаном команди В. Кулюком одержали впевнену перемогу 2:0, проте в наступній грі поступилися команді «Лазурнее». В другій підгрупі команда «Скадовськ» перемогла команди с.Новомиколаївки та с.Михайлівки з одинаковим рахунком 2:0.

Цікавим видався фінал турніру. У важкій, вкрай напруженій та яскравій грі, з рахунком 2:1 перемогу і перше місце вибороли волейболісти команди «Лазурнее» (капітан  Петро Денисенко) у сильного суперника - команди м. Скадовська, яка посіла друге місце. Бронзу завоювала  команда с. Новомиколаївки з рахунком 2:1 у команди районної державної адміністрації. Варто відмітити, що в кожній з шести команд  гідними учасниками гри були і жінки.  
 
Не менш цікавою та напруженою виявилася  товариська зустріч  з футболу команд «Ветеран» (капітан Олександр Сипко) та «Інтер» (капітан Сергій Горохов). Гра була особливо захоплюючою і видовищною, адже інтерівці проявили нечуваний опір. Та все ж спортсмени «Ветерана»  показали гру найвищого классу, яка порадувала глядачів, яких зібралося чимало на місцевому стадіоні в цей святковий день. З рахунком 4:3 «Ветеран»  здобув головний Кубок.

Змагання було організовано відділом освіти, молоді та спорту Скадовської районної державної адміністрації та районною організацією  ФСТ «Спартак».  Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями і дипломами.

http://www.skadovsk.com/gumanitar_zdorovya_stan+sport.php


Фото:

Нашi партнери