Білозерка. Кубок Перемоги

Протягом травневих свят у Білозерському  районі проведено спортивні змагання, присвячені 68-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

9 травня у Білозерці відбувся фінал Кубку району з футболу серед аматорських команд СК «Гроно» (с.Дніпровське) та ФК «Колос» (с.Чорнобаївка). У запеклій боротьбі перемогу здобули чорнобаївці. Кращими гравцями матчу стали Олександр Жадан, Олександр Зінов'єв, Володимир Бутрій та Ігор Воронюк.
Команди дякують за підтримку голові правління ПОК «Зоря» Д.Моторному та директору агрофірми-радгоспу «Білозерський» В.Сілецькому.

10 травня у райцентрі проходив Кубок Перемоги з футболу серед аматорських команд ветеранів. За звання кращих змагалися білозерці, олександрівці, чорнобаївці, а також токарівці. Саме останні й здобули перемогу. Найспритнішими гравцями були Микола Заровний, Юрій Горячий, Олександр Піскун та Василь Стойко.

11 травня у Чорнобаївці відбулися змагання на Кубок Перемоги з волейболу серед аматорських команд з Чорнобаївки, Киселівки, Дніпровського, Інгульця та Херсона. Перемогу здобула міська волейбольна команда.

У всіх вищезгаданих заходах взяв участь голова райдержадміністрації В.Поддубний. Звертаючись до учасників змагань він наголосив, що перемога над фашизмом ніколи не буде забута, а покоління переможців завжди залишатиметься прикладом для сучасної молоді.

Сергій Потеряйко, методист РМК

http://pridneprovka.org.ua/sport/1733-kubok-peremogi.html


Фото:

Нашi партнери