Херсонці – чемпіони зі спортивного орієнтування

З 9 по 12 травня в с. Соколиному (АР Крим) проходив командний чемпіонат України зі спортивного орієнтування, у якому вихованці гуртка «Спортивне орієнтування» (керівник – Ірина Васіна) Херсонського центру дітей та юнацтва  - учні спеціалізованої загальноосвітньої школи № 27 стали чемпіонами. 

Фея Цивільська та Юлія Ракша посіли І місце (Ж-12) в естафеті,  в особистому заліку в естафеті І місце (Ч-18) зайняв Гліб Коваленко і  на класичній дистанції в групі Ж-12 перемогла  Фея Цивільська

Паралельно з чемпіонатом проходили фінальні змагання V літніх Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам’яті М.М. Баки зі спортивного орієнтування, для участі в яких з’їхались найкращі майстри з даного виду спорту. Херсонський центр дітей та юнацтва представляв педагог - керівник гуртка Олександр Щербина, який у віковій групі Ч-55 на подовженій дистанції став бронзовим призером змагань. Власну скриньку перемог він поповнив бронзовою медаллю та дипломом ІІІ ступеня Міністра молоді та спорту України, Президента Асоціації ветеранів спорту та Президента Національного олімпійського комітету України, повідомляє управління освіти Херсонської міської ради. 
 


Фото:

Нашi партнери