Сектор молоді та спорту Високопільської районної державної адміністрації

74000, Херсонська область, смт Високопілля, вул.Червоноармійська, 112


Завідувач сектору - Коперко Вікторія Василівна
Головний спеціаліст - Бреславець Неля Павлівна 


(05535) 2-18-66, факс 2-18-77, e-mail: rda-vysok@khoda.gov.ua

Види спорту
Бокс, кікбоксинг WAKO  та WRKA
Боротьба вільна, греко-римська
Шахи, шашки
Волейбол, пляжний волейбол
Легка атлетика
Теніс настільний
Футбол, футзал, пляжний футбол

Работа сектору молоді та спорту районної державної адміністрації направлена на реалізацію державної політики в галузі фізичної культури та спорту шляхом виконання завдань, передбачених районною програмою розвитку фізичної культури та спорту.

Найпопулярнішими в районі серед молоді та дорослого населення  видами спорту є: футбол, міні-футбол, футзал, волейбол, шахи, настільний теніс.

Сайт райдержадміністрації: http://visokopilska-vlada.gov.ua/

Рівень  охоплення населення різних вікових і соціальних груп усіма видами фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності   у 2015 році   становить 12,1 % від загальної кількості жителів Високопільського району.

Збережено мережу спортивних споруд, не допускається закриття, перепрофілювання спортивних об’єктів району.  До послуг населення - районна дитячо-юнацька спортивна школа,  19 футбольних полів, 13 спортивних залів, 37 спортивних майданчиків, 7 приміщень для фізкультурно-оздоровчих занять, 

У 2015 році проведено: 15 змагань  в рамках   районної  Спартакіади   школярів (802 учнів), 17 змагань спортивних ігор Високопільщини (703 особи), 27  виїздів здійснено на обласні змагання  (331 особа).   Всього охоплено спортивно-оздоровчими заходами  1836  осіб.

Здійснюється контроль за пріоритетними видами спорту:  волейбол, футбол, баскетбол, шахи, футзал, настільний теніс, легка атлетика.

За результатами VIII літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини 2015 року у загальнокомандному заліку Високопільський район зайняв І місце у другій групі районів.

Протягом року проводиться традиційний пробіг до Дня Перемоги, регіональний турнір з волейболу, присвячений пам"яті лейтенанта Андрєєва, кубки з міні-футболу на приз газети "Високе поле",  "Золота осінь", до Дня незалежності і молоді, шахові турніри.

Разом з районною федерацією футболу (Нойок І.В.) організовано проведення чемпіонату району з футболу за участю 7 команд: "Високе поле" (Високопілля), "Сігма" (Іванівка), "Стимул" (Нововознесенськ), "Авангард" (Новопетрівське), "Дружба" (Новомиколаївка), "АФК" (Архангельське), "Прогрес" (Мала Шестерня).

Жовтень 2016 року


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери