Спортивне свято у Скадовську

16 та 17 травня 2013 року м. Скадовськ гостинно зустрічав учасників  ІІІ Міжнародного  туристичного форуму «Херсонщина - відпочинок, лікування, подорожі в екологічних умовах Таврії».

У роботі форуму взяли участь близько 1000 чоловік, у тому числі посли, консули, перші секретарі та торгові аташе, вчені та бізнесмени, почесні гості іноземних держав: Австрії, Білорусі, Італії, Кувейту, Грузії, Естонії, Казахстану, Киргизії, Литви,Словаччини,  Росії, Туреччини, Швеції,   Німеччини, Угорщини, а також представники усіх областей України.

На форумі були створені сприятливі умови для пошуку потенційних партнерів, обміну досвідом, використання сучасних технологій у сфері туризму і курортів, налагодження співпраці між суб’єктами туризму. 

Крім офіційної частини, гостям та учасникам заходу була запропонована культурно-розважальна  і спортивна програма. Так, на території одного з  найкращих дитячих оздоровчих таборів району - «Аврора» -  відбулося  спортивне свято за участю представників дитячо-юнацьких спортивних закладів області. Свою спортивну майстерність продемонстрували вихованці відділення стрибків на батуті ДЮСШ № 6 м. Херсона, відділення важкої атлетики та вільної боротьби Скадовської філії ХВУФК, відділення боксу районної ДЮСШ ФСТ «Спартак» і команда представників Скадовського району з баскетболу.

Показові виступи спортсменів засвідчили, що Херсонщина – не тільки край із потужним агропромисловим та туристичним потенціалом, а й регіон, повний яскравих та незабутніх талантів.


Фото:

Нашi партнери