У Херсоні пройшов Національний турнір Спеціальної Олімпіади України з футболу

18-19 травня 2013 року в м. Херсоні на базі спортивного комплексу школи вищої спортивної майстерності  в рамках Європейського футбольного тижня пройшов Національний турнір Спеціальної Олімпіади України з футболу для дітей та молоді з особливостями розумового розвитку. 
Всього у змаганнях взяли участь  8 команд (80 спортсменів, 11 тренерів і 30 волонтерів).   
Згідно з положенням про Олімпіаду, учасників змагань поділяють на дві групи: перший та другий дивізіон, залежно від стану здоров’я.
Від Херсонщини участь у турнірі взяли дві команди: команда Старозбур’ївської спеціальної школи-інтернату  і Таврійської спеціальної школи-інтернату (перший дивізіон).
 
Команда дівчат Старозбур’ївської  спеціальної  школи-інтернату  (тренер – Олена Денисова) на турнірі виборола срібні нагороди, а перемогла  команда з Миколаївської області.
Срібними призерами турніру  (перший дивізіон) стала також  чоловіча команда Таврійської спеціальної школи-інтернату  (м. Нова Каховка), тренер -  Ігор Величко.  Перемогу  у цій групі здобули представники Запорозької області, на третьому місці - команда Харківської області.

У другому дивізіоні  на першому місці  команда  Сумської області, на другому – Полтавської області , на третьому – Львівської області.


Фото:

Нашi партнери