Державні службовці змагатимуться на обласній спартакіаді

З 24 по 26 травня в смт Лазурне Скадовського району проходитиме  обласна Спартакіада серед збірних команд державних службовців, в якій візьмуть участь  державні службовці місцевих органів виконавчої влади, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади Херсонської області.

Основною метою Спартакіади є залучення державних службовців до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту, а також пропаганда здорового способу життя.

Спартакіада проводиться щороку у травні на спортивних спорудах, розташованих у межах Херсонської області  у формі змагань з видів спорту: футзалу, волейболу, тенісу настільного, шашок, шахів.

Переможці Спартакіади визначаються в особистій першості (у тенісі настільному, шахах, шашках), командній першості (у всіх видах спорту) та у загальнокомандній першості серед збірних команд державних службовців районів Херсонської області, Херсонської обласної державної адміністрації, а також окремо сформованих команд територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади.

За підсумками змагань будуть визначеий склад збірної команди для участі у фіналі  Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій,


Фото:

Нашi партнери