Чемпіонат міста Каховки з настільного тенісу

18-19 травня 2013 року в спортивному залі Каховської ЗОШ № 5 з нагоди відзначення 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні відбулись змагання відкритого чемпіонату та пршості м. Каховки з тенісу настільного.

Змагання, організовані відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської міської ради спільно з Каховською ДЮСШ, проводились в одиночному розряді у таких категоріях: міні-кадети, жінки (дівчата), кадети та юніори (до 18 років), чоловіки, ветерани (50 років і старші). Всього в змаганнях взяли участь 48 спортсменів з м. Каховки, Каховського, Нижньосірогозького та Цюрупинського районів.

За підсумками змагань в чемпіонаті м. Каховки серед кадетів і юніорів переможцем став Олександр Сухоруков (Каховка, ЗОШ № 6). На другому місці – Марія Бондаренко (Цюрупинський район), на третьому – Микита Менисенко (Каховка, ЗОШ № 5).

Чемпіоном в одиночному розряді серед чоловіків став Руслан Кан (Каховка, ПАТ «КЗЕСО»), срібна нагорода - у Віктора Рудика (Каховка, ПАТ «КЗЕСО»), бронзова - у Володимира Абрамова (Каховка, ПАТ «КЗЕСО»).

У першості серед міні-кадетів перемогу святкував Максим Абаєв (Каховка, СЗОШ № 2). Срібним призером у цьому розряді став Ярослав Єфименко (Каховка, ЗОШ № 5). На третьому місці – Єгор Нагай (Каховка, СЗОШ № 2).

Серед жінок та дівчат першість в особистому заліку виборола Марія Бондаренко (Цюрупинський район). Другою була її землячка Ірина Богомол. Третє місце серед жінок здобула представниця Каховського району Яна Зик

Першість серед ветеранів принесла такі результати:  І місце – В’ячеслав Ганжа (Каховка),  ІІ місце – Олександр Жуков (Каховка),  ІІІ місце – Володимир Абрамов (Каховка)

Переможці змагань нагороджені почесними кубками, медалями та дипломами, призери – медалями та дипломами Пам’ятною грамотою оргкомітет змагань відзначив наймолодшого учасника – каховчанина Семена Кисельова (ЗОШ № 1).

Організатори змагань висловлюють подяку адміністрації Каховської ЗОШ № 5 за надану допомогу при проведенні турніру.

Борис Чебукін, головний суддя змагань, тренер-викладач Каховської ДЮСШ


Фото:

Нашi партнери