НОК України закликає спортсменів бути позитивним прикладом для наслідування

Національний олімпійський комітет України закликає усіх спортсменів та їх наставників з честю виконувати свою соціальну місію – бути позитивним прикладом для наслідування.

Спортсмени – герої нації, які своєю щоденною виснажливою працею закладають фундамент видатних перемог, що прославляють країну у світі.

Роль атлетів у суспільстві є визначною, адже на них рівняються молоді покоління, їх життєвим шляхом мріють йти мільйони юних послідовників.

Олімпійська Хартія чітко визначає, що спорт і олімпійський рух знаходяться поза політикою, а тому атлети не можуть використовуватись у будь-яких політичних цілях.

Безперечно, кожна людина в праві мати свої політичні або релігійні переконання, а отже й нести індивідуальну відповідальність за свої вчинки.

Правила чесної гри повинні дотримуватись не лише в спорті, а й у повсякденному житті.Спорт завжди об'єднував, ніс людям мир, добро та благополуччя.Позитивні вчинки, активна життєва позиція, прагнення зробити життя і суспільство кращим – до цього повинен прагнути кожен атлет.

Віримо, що на позитивних прикладах спортсменів зростатиме гідна, сильна та здорова українська нація.

НОЕ Ккраїни


Фото:

Нашi партнери