Всеукраїнський фестиваль «Динамо»- дітям України” у Білозерському районі

1 червня Херсонська обласною організацією ФСТ «Динамо» України спільно з Білозерською райдержадміністрацією  проведені спортивні змагання «Динамо» – дітям України» серед юнаків та дівчат-учнів загальноосвітніх шкіл Білозерського району на призи начальника Білозерського РВ УМВС України в Херсонській області підполковника міліції  С.Керкез, присвячені Міжнародному дню захисту дітей. Про це повідомляє прес-служба  Товариства.

На відкритті змагань були присутні: голова Білозерської райдержадміністрації В. Піддубний, перший заступник голови ХОО ФСТ «Динамо» України  О. Пєвіцин, начальник Білозерського РВ УМВС України в Херсонській області, підполковник міліції  С. Керкез,  заступник голови ХОО ФСТ «Динамо» України  О. Важніченко, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації  І. Козльонкова,  директори загальноосвітніх шкіл, ветерани спорту і ветерани УМВС і РВ.

Під час відкриття змагань з привітальним словом до учасників змагань  виступив голова Білозерської райдержадміністрації Валерій Поддубний, начальник Білозерського РВ УМВС України в Херсонській області підполковник міліції Сергій Керкез та перший заступник голови ХОО ФСТ «Динамо» України Олександр Пєвіцин. 

З різних куточків Білозерського району з’їхались 12 команд, 136 учасників, які в запеклій боротьбі розіграли командні місця. 

Змагання складались з трьох видів програми – естафети, волейболу та футболу. В естафеті найспритнішими виявилися школярі з Білозерської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, друге місце посіла команда Кіселівської ЗОШ І –ІІІ ступенів, а бронзу вибрали спортсмени Білозерської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2. 

Перше місце у нелегкій боротьбі футбольних командздобула команда Дніпровської ЗОШ І – ІІІ ступенів, друге – команда Киселівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, третьою стала команда з села Правдіно ЗОШ І – ІІІ ступенів.

У змаганнях з волейболу перше місце здобула команда Киселівської ЗОШ І – ІІІ ступенів, другими стали волейболісти Білозерської ЗОШ І – ІІІ ступенів, почесне третє місце здобула команда Дар’ївської ЗОШ І – ІІІ ступенів. 

Всі школярі отримали дипломи, медалі, кубки, м’ячі та цінні подарунки.

Окремо вручили нагороди найкращим гравцям змагань. Кубки, медалі та подарунки окрім начальника Білозерського РВ УМВС також вручали гості турніру, Голова Білозерської районної адміністрації Валерій Поддубний та начальник відділу освіти,молоді та спорту Ірина Козльонкова, перший заступник голови ХОО ФСТ «Динамо» України Олександр Пєвіцин.

Також були проведені показові виступи з «картингу».

Проведення змагань висвітленні в засобах масової інформації, обласним ТРК «Скіфія», на web-сайті облради Динамо та УМВС України в Херсонській області.

http://dynamo.ks.ua/


Фото:

Нашi партнери