XIV спартакіада ФСТ «Спартак» серед трудових колективів Скадовського району

Завершилась XIV літня спартакіада ФСТ «Спартак», яка проходила у м. Скадовську. У змаганнях взяли участь трудові колективи райдержадміністрації, газового господарства, центральної районної лікарні, відділу культури і туризму, підприємства «Корсар», смт Лазурне.

Нагадуємо, 31 травня відбулися змагання з волейболу, настільного тенісу, гирьового спорту та дартсу. Перше місце з волейболу посіла команда селища Лазурне, друге виборола команда райдержадміністрації, третє - команда «Корсар».

У настільному тенісі переможцями стали Березовський Віталій (центральна районна лікарня) та Горун Аліна (районна державна адміністрація). У змаганнях з дартсу кращими стали Зінченко Євген (смт Лазурне) та Скурихіна Наталія (центральна районна лікарня).

У гирьовому спорті золото вибороли Клишко Артем (смт Лазурне), Ординський Олександр (відділ культури та туризму), Засименко Ігор (районна державна адміністрація).

Не менш напруженим та цікавим видався і другий день спартакіади  7 червня. Змагання проводилися з міні-футболу, шашок, шахів та кульової стрільби. Перше місце у шахах зайняли Яремкевич Дмитро (відділ культури та туризму)  та Майко Аліна (районна державна адміністрація). У змаганнях з шашок кращими стали Лазарєв Андрій (смт Лазурнее) та Майко Аліна (районна державна адміністрація). У кульовій стрільбі золоті медалі отримали Ординський Олександр (відділ культури та туризму) та Дударь Марина (центральна районна лікарня).

Цікавою видалася боротьба у змаганнях з міні-футболу. Лише за пенальті було визначено володаря золотих медалей, якою стала команда райдержадміністрації, срібло дісталося команді «Корсар», бронзові призери – команда смт Лазурне.
 
У командному заліку, враховуючи більшу кількість призових місць, перше місце посіла команда смт Лазурне, друге місце у команди районної державної адміністрації, третє місце – команда відділу культури.

http://www.skadovsk.com/index.php


Фото:

Нашi партнери